Το κλασικό πια Meet Market έρχεται στο Ωδείο Αθηνών αυτό το Σαββατοκύριακο, κι αν βρεθείτε στην περιοχή κάντε μια επίσκεψη και στο Βυζαντινό Μουσείο, όπου διοργανώνονται τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για παιδιά.

Το Σάββατο είναι η τελευταία μέρα για την έκθεση του Λουδοβίκου των Ανωγείων στην γκαλερί του Black Duck, ενώ την Κυριακή το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πλημμυρίζει μουσική από το El Sistema Greece και τους Dirty Athens Brass Band.

Meet Market στο Ωδείο Αθηνών

Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας, νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες, οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια. Αυτό είναι το Meet Market που έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ωδείο Αθηνών.

Σε συνεργασία με το Παιδικό Μουσείο, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Ωδείου, τα παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν παίζοντας ενώ την Κυριακή προσφέρεται και δωρεάν Face painting από την ομάδα Μουτζούρες.

Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Black Duck

Τελευταία ημέρα αυτό το Σάββατο για την τρίτη κατά σειρά έκθεση ζωγραφικής του Λουδοβίκου των Ανωγείων στο Black Duck. Ασπρόμαυρα έργα, εμπνευσμένα από τα παιδικά χρόνια του καλλιτέχνη, με τη χρήση παστέλ αποτελούν τον κορμό της έκθεσης, που ρίχνει αυλαία.

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο οργανώνει και φέτος για τα παιδιά και τους γονείς χριστουγεννιάτικα εργαστήρια. Στα εργαστήρια που γίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 10:00ο και στις 12:00, παιδιά 5 έως 8 ετών θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίδια.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Χριστουγεννιάτικοι ρυθμοί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι νεαροί μουσικοί του El Sistema Greece επιστρέφουν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για μία εορταστική συναυλία σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς στην Αγορά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αυτή τη φορά, τα μέλη της El Sistema Greece Youth Orchestra και της El Sistema Greece Youth Choir μοιράζονται τη σκηνή με τους Dirty Athens Brass Band και μας ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία του πλανήτη, με ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει κάλαντα, αγαπημένες μελωδίες από τον Tchaikovsky μέχρι τη Mariah Carey και πολλά ακόμα!