Tο μουσικό ταξίδι του Γιώργου Νταλάρα έχει ανοιξιάτικο σταθμό το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη όπου για δύο συνεχόμενες βραδιές, στις 7 και 8 Μαρτίου, και ώρα 8 το βράδυ, θα ανανεώσει το ραντεβού του με τη σπουδαία Ισραηλινή ερμηνεύτρια Νόα για την πραγματοποίηση ενός προγράμματος που τιτλοφορείται «Φωνές του δρόμου, μουσικές του κόσμου», γεμάτο τραγούδια που προβάλλουν τις συγγένειες των εθνικών μουσικών της Μεσογείου, όσο διαφορετικά κι αν ακούγονται.

Τραγούδια αγαπημένα μεγάλων ελλήνων συνθετών, τραγούδια καινούρια αλλά και παλαιότερα σε διασκευή, ρεμπέτικα αλλά και λαδίνο (σεφαραδίτικα), «τραγούδια», όπως ο ίδιος σημειώνει «σπάνιας έκφρασης, τραγούδια-εικόνες που είναι πάντα στην ψυχή μας και πλουτίζουν τη ζωή μας, τραγούδια που μας δένουν σφιχτά με τους γείτονές μας και τους απέναντι, κάνοντας μας μέσα από το θαύμα της μουσικής, διαφορετικούς και παράξενα ίδιους συνάμα».

Στις συναυλίες που ανήκουν στη Σειρά Ειδικές Εμφανίσεις συμμετέχει η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Νίκος Αντύπας και δέκα έλληνες σολίστες. Με τη Νόα συμπράττει το Κουαρτέτο Εγχόρδων Solis από τη Νάπολη και ο μόνιμος συνεργάτης της, Γκιλ Ντόρ (κιθάρα και μουσική διεύθυνση).