Η έξοδος με άποψη έχει προορισμό τη Fuga All Day, ζήστε μια διαφορετική βραδιά στο εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής με θέα τον εντυπωσιακό κήπο, τα φώτα της πόλης και τη μαγεία της τέχνης.

Μοναδική εμπειρία γαστριμαργικής απόλαυσης και λυρικής έμπνευσης, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου οι πρωταγωνίστριες της παράστασης «Τρεις Σοπράνο στο τσάι μου» θα έρθουν… αυτή τη φορά στο δείπνο σας.

Οι τρεις λυρικές τραγουδίστριες που μάγεψαν το αθηναϊκό κοινό με άριες του ρεπερτορίου των Puccini, Massenet, Donizetti, αλλά και τραγούδια από το χώρο του μιούζικαλ και του μουσικού θεάτρου στο Badminton και το Gazarte συνοδεύουν με τις φωνές τους, τις μεσογειακές και ιταλικές γεύσεις του μενού, αποκαλύπτοντας σε όλους πως η όπερα μπορεί να γίνει μια.. «γκουρμέ» καθημερινή συνήθεια…

«Γιατί είναι υπέροχη πρόκληση να θέλεις να αποδομήσεις την εικόνα που έχει ο σημερινός θεατής για την όπερα, να την βάλεις από τα μεγάλα θέατρα, τα βελούδα, τα βαριά κοστούμια, και να την δεις όπως συνηθίζουμε να λέμε με φρέσκια ματιά, χωρίς να πειράξεις ούτε μια νότα!» Κάτια Πάσχου, Μυρσίνη Μαργαρίτη, Μάιρα Μηλολιδάκη.

«Fuga All Day» στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής (είσοδος από Π. Κόκκαλη)

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 22.00