Η θεωρία ότι για να φας καλό ψάρι πρέπει να βλέπεις θάλασσα, πλέον θεωρείται ξεπερασμένη. Στα βόρεια προάστια της Αθήνας υπάρχουν αξιόλογες επιλογές για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά που μυρίζουν ακόμη ιώδιο, επιβεβαιώνοντας ότι η ποιότητα δεν έχει να κάνει με την τοποθεσία. Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη Μπορεί η θέα να μην είναι η αναμενόμενη, ωστόσο η ποιότητα και η εξυπηρέτηση υπερκαλύπτουν όποιο κενό μπορεί να δημιουργηθεί από αυτή την έλλειψη. Παραδοσιακές ταβέρνες με χρόνια παρουσίας στο χώρο, κλασικά εστιατόρια, φημισμένα τσιπουράδικα και μοντέρνες αφίξεις σερβίρουν γευστικούς μεζέδες και εξαιρετικά πιάτα με την ποιοτική πρώτη ύλη να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια.
Ε/Γ Ταξιδεύοντας… στα βόρεια
Ψάριστον
Δουράμπεης Oyster
Scorpina