Το καλύτερο σουβλάκι στα Χανιά ακούει στο όνομα «Γιαουρτοπλημμύρα». Η Γιαουρτοπλημμύρα άνοιξε το 1994 στον Πλατανιά Χανίων και με πολλή δουλειά εδραιώθηκε στην προτίμηση των καταναλωτών, με πρωτιά στο σουβλάκι, fast food και οποιαδήποτε άλλη νοστιμιά θελήσετε να γευτείτε. Χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκο κρέας και αγνό ελαιόλαδο, τα πιάτα της Γιαουρτοπλημμύρας διατηρούν την ελαφριά γεύση τους και τα επίπεδα της χοληστερόλης χαμηλά. Παράλληλα, οι εκλεκτές γεύσεις εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες ιδέες και πιάτα, για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες. Από τα μέσα Μαΐου 2017, λόγω της νέας της συνεργασίας με το Chef Νίκο Ντάνο, η Γιαουρτοπλημμύρα ξεκινά την καλοκαιρινή σεζόν με νέες γεύσεις και νέα πιάτα, μέσα σε αυτά και το καλαμάκι μοσχάρι. Οι λάτρεις της Γιαουρτοπλημμύρας μπορούν να απολαύσουν τα πιο λαχταριστά σουβλάκια και άλλες fast food -και όχι μόνο- λιχουδιές στο χώρο του καταστήματος, αλλά και οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, με ένα τηλεφώνημα.