Το Σάββατο 12 Μαρτίου η προβολή της ταινίας «Tabula Rasa» των Ναταλία Στράτου και Ηρώ Δοντά γιορτάστηκε στο Bar de Theatre και πλήθος κόσμου έδωσε το δυναμικό παρών σε μια υπέροχη βραδιά που εξελίχτηκε σε πάρτι!

Στο απόλυτο καλλιτεχνικό σημείο συνάντησης, στο Bar de Theatre, η Ηρώ Δοντά και η Ναταλία Στράτου υποδέχτηκαν αγαπημένους ηθοποιούς και φίλους που αγκάλιασαν με θέρμη την πρώτη τους σκηνοθετική απόπειρα, που αποτελεί την έκπληξη του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τις ελληνικές συμμετοχές του 2015 και είναι υποψήφια για τα βραβεία κινηματογράφου 2016 από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Οι θαμώνες του Bar de Theatre είχαν την ευκαιρία, απολαμβάνοντας το ποτό τους, να συνομιλήσουν με τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και να γιορτάσουν και οι ίδιοι την επιτυχία της ταινίας που έχει λάβει θριαμβευτικές κριτικές.

Το Bar de theatre λειτουργεί όλες τις ώρες της ημέρας, ξεκινώντας από το πρωί με το espresso bar, συνεχίζει το απόγευμα με aperitivo, και το βράδυ μεταμορφώνεται σε ευρωπαϊκό μπαρ που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο Μιλάνο. Επιπλέον, τις Κυριακές μπορεί να απολαύσει κανείς εξαιρετικό brunch στο Bar de theatre με υπέροχες επιλογές σε προσιτές τιμές.

TabulaRasa03 TabulaRasa05 TabulaRasa11 TabulaRasa21 TabulaRasa28 TabulaRasa25 TabulaRasa23 TabulaRasa18 TabulaRasa09 TabulaRasa07