«Σταγόνες πάθους» λέγεται η συναυλία αλληλεγγύης στις γυναίκες του ξενώνα «Φοίβη», που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου στις 19:00, στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού. Στην συναυλία τραγουδά αφιλοκερδώς η διεθνής Ελληνίδα μέτζο σοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών, όπως των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και άλλων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλεξάνδρα Γκράβας συμμετέχει σε συναυλία με κοινωνικό περιεχόμενο. Τον Μάιο του 2015 τραγούδησε στην Λιέγη στο κονσέρτο «12 ώρες για την Ελλάδα», ενώ από συναυλία της στην Φραγκφούρτη συγκεντρώθηκαν 25.000 ευρώ τα οποία παρέδωσε τον προηγούμενο στους Έλληνες Γιατρούς χωρίς σύνορα.

Ο ξενώνας «Φοίβη», λειτουργεί από το 1965 και ως σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε γυναίκες που χρήζουν υποστήριξης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και έχουν ανάγκη βοήθειας. Εξυπηρετούνται άγαμες μητέρες με τα παιδιά τους, κακοποιημένες γυναίκες, καθώς και άτομα με άλλα κοινωνικά προβλήματα. O ξενώνας προσφέρει πιο συγκεκριμένα: στέγη, τροφή, νομικές συμβουλές καθώς και ψυχολογική υποστήριξη. Η φιλοξενία είναι τρίμηνη με δυνατότητα να δοθούν παρατάσεις.