Χρώματα, αρώματα και γεύσεις εξωτικές, τις περισσότερες φορές σε συνδυασμό με άκρως προσεγμένα και ποιοτικά cocktails. Η ταϊλανδέζικη κουζίνα στην Αθήνα έχει αυτήν τη φιλοσοφία και αποτελείται από λίγους μεν, ποιοτικούς δε εκπροσώπους της που μας ταξιδεύουν σε μέρη μακρινά. Κοτόπουλο, γαρίδες, μοσχαράκι, ανανάς, τζίντζερ, κάρι (κόκκινο, κίτρινο, πράσινο), καρύδα κ.α. συνδυάζονται με έναν τρόπο μοναδικό με αποτέλεσμα χρωματιστά πιάτα που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις, σε όσους τουλάχιστον τους αρέσει να παίζουν με τις γεύσεις. Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη Βρήκαμε τα έξι εστιατόρια της Αθήνας που σερβίρουν παραδοσιακά αλλά και πιο «πειραγμένα» πιάτα της ταϊλανδέζικης κουζίνας, και πραγματοποιήσαμε μια γνωριμία με τη φιλοσοφία της. Μια εμπειρία άκρως ενδιαφέρουσα και γευστική, που σίγουρα θα επαναλάβουμε.
Φουάρ
Blue Bamboo
Rouan Thai
Andaman
Tamarind
Budoo