Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου η Sound Of Everything records γιορτάζει τα έβδομά της γενέθλια με ένα special anniversary showcase στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος – Κτήριο 56.

To line up αποτελείται από 7 αναγνωρισμένους και δημοφιλείς Έλληνες DJs, οι οποίοι είτε ως παραγωγοί, είτε ως compilers, είτε ως remixers και DJs έχουν γράψει το δικό τους κεφάλαιο στα 7 χρόνια της Sound Of Everything ή πρόκειται να εκπροσωπήσουν το label τους επόμενους μήνες.

Οι DJs του line up είναι τα εξής: G-Pal, Adrianos, Papadeas, George, Seragos, Prosis, Eva Theotokatou, George Bitsikas και Harri Agnel
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 με intro set από την Μαρία Τοπαλίδου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ μη συμεριλαμβανομένου ποτού ενώ τα ποτά θα διατίθενται καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς προς 6 ευρώ και οι μπύρες 4 ευρώ. Ο χώρος διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ.

Προπώληση εισητηρίων δεν υπάρχει, όμως μπορείτε να εξασφαλίσετε το εισητήριο σας στέλνοντας email στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμού του κινητού σας τηλεφωνού ώστε να γίνει η κράτηση, χωρίς επιπλέον χρέωση. ‘Επειτα για να παραλάβετε το εισιτήριο σας θα πρέπει να παρεβρεθείτε στην είσοδο του Κτηρίου 56 με την ταυτότητά σας μέχρι τις 23:30.

Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος – Κτήριο 56: Πειραιώς 260, Ταύρος, Αθήνα
G-Pal: Ο κορυφαίος Έλληνας παραγωγός και DJ με διεθνή καριέρα και κυκλοφορίες στα μεγαλύτερα dance labels του κόσμου. Remixer και mastering engineer για την Sound Of Everything.

Adrianos Papadeas:
Ο δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός του Best 92,6. Ψηφίστηκε στα Best DJ Awards στην κορυφή της πρώτης πεντάδας και έχει κυκλοφορήσει στην Sound Of Everything τις συλλογές Concealed Truth Vol.1, 2 & 3, best sellers και classics πια στην ηλεκτρονική μουσική, με κορυφαίες κριτικές από όλη τη ηλεκτρονική σκηνή και το κοινό της Ελλάδας.

George Seragos: Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Best 92,6 με την μεγαλύτερη απήχηση στο εξειδικευμένο dance κοινό. Κυκλοφόρησε στην Sound Of Everything τη συλλογή Catcher In The Crowd, ένα από τα καλύτερα dance compilations που έχει κυκλοφορήσει ποτέ ελληνικό label, με τη συμμετοχή κορυφαίων dance labels από όλο τον κόσμο.

Prosis: Το πιο ανερχόμενο ελληνικό όνομα αυτή τη στιγμή στην διεθνή house σκηνή με κυκλοφορίες στα μεγαλύτερα house labels για το 2011. Κυκλοφόρησε στην Sound Of Everything το album Essential Life μαζί με τον ταλαντούχο συνεργάτη του DJ A. Περιείχε την επιτυχία Kept Secret που συμπεριλήφθηκε στη συλλογή Round Trip Mykonos to St Tropez 2010 του Βασίλη Τσιλιχρήστου.

Eva Theotokatou: Δημοφιλής τηλεοπτική και ραδιοφωνική παρουσία και από τις πιο δραστήριες Ελληνίδες DJs. Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει την πρώτη προσωπική συλλογή της στην Sound Of Everything.

George Bitsikas: Από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της εταιρίας αφού ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που υπέγραψε η Sound Of Everything το 2004 όταν ιδρύθηκε. Κυκλοφόρησε στη Sound Of Everything τα singles Eleventh, This Is The Way, Changing My Style, Expectations τα οποία αποτέλεσαν όλα μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες και το album My Chosen Soulmate το οποίο περιείχε την ομότιτλη επιτυχία. Καταξιωμένος DJ με τεράστια μουσική παιδεία και φανατικό κοινό.

Harri Agnel:
Το νέο αίμα της εταιρίας και πολλά υποσχόμενος παραγωγός και DJ με κυκλοφορία στη No Smoking Records που έτυχε υποστήριξης από top djs σε όλο το κόσμο. Το ντεμπούτο album του θα παρουσιαστεί μέσα στο 2011.

Πηγή: clubber.gr