H όχι και τόσο αποκαλυπτική φωτογραφία του νέου αυτοκινήτου που θα μας παρουσιάσει η Subaru στην έκθεση του Λος Άντζελες κάνει το γύρο του κόσμου. Με τον τρόπο αυτό η Subaru ανακοινώνει τη νέα τάση που θα ακολουθήσει στα μελλοντικά οχήματα της, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες!

Τη νέα τάση που θα ακολουθήσει στα μελλοντικά της προϊόντα θα παρουσιάσει η Subaru στην έκθεση του Λος Άντζελες (19-28 Νοεμβρίου), μέσα από ένα ολοκαίνουργιο πρωτότυπο. Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα σεντάν αμάξωμα, η φωτογραφία που μόλις δημοσιεύτηκε επίσημα και κάνει το γύρο του κόσμου, δεν αποκαλύπτει πολλά περισσότερα.

Η νέα τάση ονομάζεται «Confidence in Motion» και ο στόχος της είναι η ενδυνάμωση της Subaru σε όλα τα μέτωπα. Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου η εταιρεία αναφέρει ότι ο όρος «Confidence…», θα χαρακτηρίζει στοιχεία όπως η μηχανική τελειότητα, αλλά και η διασκέδαση καθώς και η υψηλή αξιοπιστία. Αντίστοιχα ο όρος «…in Motion» θα συμβολίζει τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων ώστε η εταιρεία να βρίσκεται πάντα στην κορυφή των εξελίξεων. Τέλος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Subaru: «…το αυτοκίνητο δεν πρέπει να θεωρείται αποκλειστικά ως τρόπος μετακίνησης, αλλά και ως τρόπος διασκέδασης»!

Πηγή: autotriti.gr