Ο Billy Miller, πρωταγωνιστής των επιτυχημένων σειρών «Τόλμη και Γοητεία» και «General Hospital», πέθανε την Παρασκευή, στην ηλικία των 43 ετών. Ο βραβευμένος με Daytime Emmy ηθοποιός στο βρέθηκε νεκρός στο Όστιν του Τέξας.

Ο μάνατζερ του Miller επιβεβαίωσε την είδηση στο Variety.com την Κυριακή. Μάλιστα, η Κυριακή 17/09 ήταν η μέρα που ο ηθοποιός θα έκλεινε τα 44α του χρόνια. «Ο ηθοποιός πάλευε με τη μανιοκατάθλιψη όταν πέθανε», αναφέρει η δήλωση. Ωστόσο, τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα.

Ο Miller γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1979 και μεγάλωσε στο Grand Prairie του Τέξας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας, πάλευε με μια σπάνια πάθηση που επηρέαζε τον χόνδρο στους αστραγάλους του.

Η είσοδός του στη βιομηχανία του θεάματος ήρθε όταν υπέγραψε ως μοντέλο στη Wilhelmina και αργότερα έπαιξε τον Ρίτσι Νόβακ από το 2007 έως το 2008 στη σαπουνόπερα «All My Children». Στη συνέχεια ο Miller έπαιξε στο «Τόλμη και Γοητεία» για να αναλάβει τον ρόλο του Billy Abbott.

Ο ρόλος του Miller στο «Τόλμη και Γοητεία» του χάρισε τρία Daytime Emmy. Αποχώρησε από τη σαπουνόπερα το 2014 και εντάχθηκε στο «General Hospital». Εκεί, ο Miller έπαιξε τους ρόλους του Τζέισον Μόργκαν και του Ντρου Κέιν, πρωταγωνιστώντας μέχρι το 2019, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στο «Suits» για πέντε επεισόδια.

Ο Miller αφήνει πίσω του τη μητέρα του Patricia, την αδελφή του Megan, τον γαμπρό του Ronnie, τον ανιψιό του Grayson και την ανιψιά του Charley.