Η Δήμητρα Ματσούκα αυτή τη σεζόν παίζει συγκλονιστικά τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», όπου υποδύεται την ψυχικά διαταραγμένη σύζυγο ενός βιομηχάνου που είναι εθισμένη στα οπιοειδή. Ως «Νέλλα Κοτρώτση», η ηθοποιός ερμηνεύει ίσως τον ρόλο της ζωής της, ενώ η σειρά (που αρχικά προβλήθηκε στο ΑΝΤ1+) σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε στο θέατρο VAULT για να παρακολουθήσει μια παράσταση και χάρισε μερικές χαμογελαστές πόζες στους φωτογράφους, φορώντας ένα μίνι φόρεμα με μοτίβο που απεικόνιζε μικρογραφίες από αιλουροειδή, λευκό τοπ, μπεζ καμπαρντίνα και μαύρες μπαλαρίνες.

Οι μπαλαρίνες, παρά τη διαχρονικότητά τους, έχουν κάνει δυναμική επαναφορά στα πράγματα της μόδας τις τελευταίες σεζόν και ειδικά αυτή την άνοιξη, είναι το παπούτσι που επιβάλλεται να φοράμε.

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το σύνολό της με μια hobo oversize chain bag σε μπεζ απόχρωση και λευκά σκουλαρίκια. Δεν μπορούσαμε, ωστόσο, να μην παρατηρήσουμε πως τα καλλίγραμμα πόδια της Δήμητρας Ματσούκα δείχνουν υπέροχα και με φλατ παπούτσια, δε χρειάζεται να τα κολακεύσουν τα ψηλοτάκουνα.