Ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε επισήμως από την Ίντερ Μαϊάμι και θα είναι συμπαίκτης ξανά με τον Σέρχιο Μπουσκέτς και πιθανότατα και με τον Ζόρντι Άλμπα, αυτό όμως δεν είναι αρκετό όπως φαίνεται και γι’ αυτό σύντομα θα είναι εκεί και ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος φέρεται να είπε το «ναι».

Το MLS είναι ένα πρωτάθλημα που θα απασχολήσει πλέον πολύ περισσότερο από ό,τι ως τώρα τα διεθνή ΜΜΕ και ο λόγος, φυσικά, είναι η μεταγραφή του Αργεντίνου άσου. Μια μεταγραφή που αναμένεται να εκτοξεύσει εμπορικά και στα social media την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία θέλει να δημιουργήσει μια… μικρή Μπαρτσελόνα.

Οι Αμερικανοί πήραν τον Μέσι, πήραν τον Μπουσκέτς, έχουν συμφωνήσει με τον Άλμπα, είναι σε συζητήσεις με τον Λουίς Σουάρες και φέρονται να άκουσαν το «ναι» και του Ινιέστα, ο οποίος από το 2018 ήταν στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα τη Βίσελ Κόμπε.

Αυτή θα ήταν, σύμφωνα με όσα έλεγε και ο ίδιος, η τελευταία ομάδα της καριέρας του αλλά η μετακόμιση του Μέσι στις ΗΠΑ φαίνεται ότι είναι αρκετή για να του αλλάξει γνώμη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά ρεπορτάζ σε Ισπανία και Αμερική περί συμφωνίας με την Ίντερ Μαϊάμι, στην οποία ο 39χρονος Ισπανός χαφ θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες.