Ο Ροντόλφο Πιζάρο είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για ενίσχυση μεσοεπιθετικά αφού ο Ματίας Αλμέιδα τον ξέρει πολύ καλά έχοντας συνεργαστεί μαζί του στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα και τα νέα που έρχονται από ΗΠΑ και Μεξικό είναι θετικά για την πρωταθλήτρια.

Ο 29χρονος Μεξικάνος επιθετικός μέσος, ο οποίος μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης, ανήκει στην Ίντερ Μαϊάμι, η οποία όμως θα πρέπει να αποδεσμεύσει παίκτες μετά τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι αφού υπάρχει πρόβλημα με το salary cap.

Ένας από αυτούς τους παίκτες, λοιπόν, θα είναι ο Πιζάρο όπως αναφέρουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να διαπραγματευτεί με έναν παίκτη που θα είναι ελεύθερος. Ενδιαφέρον, βέβαια, δεν υπάρχει μόνο από την Ένωση αλλά και από Τσίβας Γουαδαλαχάρα, η οποία θέλει να τον αποκτήσει ξανά.

Σύμφωνα, όμως, με όσα αναφέρει ο Τύπος στο Μεξικό, οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι αισιόδοξοι και ο λόγος είναι ότι έχουν ενημερωθεί πως ο Πιζάρο θέλει να δουλέψει ξανά με τον Αλμέιδα και ειδικά από τη στιγμή που ο Αργεντίνος προπονητής δουλεύει πλέον στην Ευρώπη.