Ο Γκρέιαμ Πότερ αφότου απολύθηκε από την Τσέλσι στις 2 Απριλίου δεν έχασε χρόνο. Έστειλε μήνυμα στους ατζέντηδές του πως θα κάνει διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και ακολούθως άρχισε να… ξοδεύει την παχυλή αποζημίωση των 15 εκατομμυρίων ευρώ που συμφώνησε με τους «μπλε».

Ο 47χρονος Άγγλος τεχνικός, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «The Sun», πήγε για διακοπές στις Μαλδίβες μαζί με την σύζυγο του και τα τρία τους παιδιά ξοδεύοντας μάλιστα 22.000 ευρώ.

Ο Γκρέιαμ Πότερ για τον οποίο η Τσέλσι έδωσε περί τα 25 εκατομμύρια ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Μπράιτον προκειμένου να του «σπάσει» το συμβόλαιο, αποχώρησε από το σύλλογο του Λονδίνου έπειτα σχεδόν επτά μήνες στον πάγκο της ομάδας του «Στάμφορντ Μπριτζ». Μετά από την απόλυσή του τον προσέγγισε η Λέστερ που επίσης βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, αλλά απέρριψε την πρότασή της καθώς όπως μετέφεραν οι εκπρόσωποί του δεν είναι ψυχολογικά έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αφού θέλει να «ζυγίσει» τα όσα συνέβησαν στην Τσέλσι και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του προτού αναλάβει και πάλι κάποια ομάδα της Premier League.

Παρά την αποτυχία του στους «μπλε», όμως, ο Πότερ παραμένει περιζήτητος προπονητής και το καλοκαίρι αναμένεται να έχει πολλές προτάσεις από ομάδες της Premier League. Ήδη, η Γουέστ Χαμ θεωρείται δεδομένο πως θα του προσφέρει συμβόλαιο με το τέλος της σεζόν, εφόσον καταφέρει να παραμείνει στα… σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Στο μεταξύ, η Τσέλσι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φρανκ Λάμπαρντ, πρώην θρύλου της, αλλά και προπονητή της. Ο Λάμπαρντ θα έχει χαρακτήρα προσωρινού τεχνικού ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.