Η εθνική Αργεντινής κατάφερε να κάνει υπερήφανους τους οπαδούς της κατακτώντας το Μουντιάλ 2022 και ανεβαίνοντας στην κορυφή του κόσμου για τρίτη φορά στην ιστορία της, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας απίστευτος ξεσηκωμός τώρα για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τον Παναμά στις 24 Μαρτίου.

Η Αλμπισελέστε κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο νικώντας τη Γαλλία σε έναν συγκλονιστικό τελικό τον περασμένο Δεκέμβριο και από τότε δεν έχει ξαναμπεί στο γήπεδο. Τώρα, όμως, έρχεται η ώρα για να γίνει και αυτό, αφού στις 24 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο ένα φιλικό παιχνίδι με τον Παναμά.

Το όνομα του αντιπάλου, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, μόνο εμπορικό δεν είναι, αλλά αυτό, όπως φαίνεται, δεν απασχολεί καθόλου τους Αργεντίνους, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο ώστε να είναι στο Μονουμεντάλ της Ρίβερ Πλέιτ και να αποθεώσουν τον Λιονέλ Μέσι και την παρέρα του.

Έτσι, 1,5 εκατομμμύριο άτομα προσπάθησαν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα να περιμένουν μέχρι και… 15 ώρες για να τα καταφέρουν. Και φυσικά αυτοί που τα κατάφεραν ήταν ελάχιστοι μπροστά σε τέτοια ζήτηση.