Η Ίντερ πήρε την πρόκριση για τους «8» του Champions League μετά την ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Πόρτο αλλά περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της δεν μπόρεσαν να το χαρούν όσο θα ήθελαν αφού έμειναν εκτός γηπέδου παρά το γεγονός ότι είχαν προμηθευτεί κανονικά εισιτήρια.

Ο αγώνας είχε, φυσικά, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και το «Ντραγκάο» ήταν sold out, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να εξαντλούν τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους. Κάποιοι Ιταλοί όμως, περισσότεροι από 1.000, δεν πρόλαβαν να πάρουν εισιτήρια από την ομάδα τους και αγόρασαν τελικά online από την ιστοσελίδα της Πόρτο.

Το γεγονός, όμως, ότι αυτά τα εισιτήρια δεν ήταν για τη θύρα των φιλοξενούμενων αποτελούσε πρόβλημα, με την Πόρτο τελικά να… τους αφήνει εκτός γηπέδου για λόγους ασφαλείας, όπως είπε. Γεγονός, φυσικά, που προκάλεσε οργή τόσο στους ίδιους όσο και στη διοίκηση της Ίντερ, με την UEFA να παρεμβαίνει μέσω ανακοίνωσης.

Σε αυτή, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι η ασφάλεια των οπαδών είναι θέμα της γηπεδούχου ομάδας και ότι αρχίζει έρευνα για το θέμα προκειμένου να καταλήξει στο τι ακριβώς έγινε και ποιος πρέπει να τιμωρηθεί.