Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό αφού έκανε χατ-τρικ στην εκτός έδρας νίκη με 4-2 επί της Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League, παραμένοντας μάλιστα προσγειωμένος στις δηλώσεις του.

Ο Μαροκινός φορ ήταν αυτός που έκανε το 0-1, το 0-2 και το 2-3 στο Villa Park, οδηγώντας τους Ερυθρόλευκους σε μια ιστορική νίκη που τους φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό! Κάτι που κανείς δεν περίμενε στην αρχή της σεζόν, όλοι όμως πιστεύουν ότι θα γίνει πλέον, με τον ίδιο να κρατάει χαμηλούς τόνους.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήρθαμε για νίκη, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Μένει ακόμη ένα παιχνίδι, δεν έχει κριθεί κάτι για την πρόκριση στον τελικό», είπε αρχικά μιλώντας στην Cosmote TV ο Ελ Κααμπί και συνέχισε.

«Ευχαριστώ όλο το επιτελείο που με βοηθάει. Κάνω τη δουλειά μου και προσπαθώ να την κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Προσπαθώ σε όλα τα παιχνίδια να βοηθάω την ομάδα. Μένει ακόμη ένα παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί».