Η Πάουλα Μπαντόσα στη διάρκεια πτήσης της προς τις Μαλδίβες όπου ταξίδεψε για να περάσει ορισμένες μέρες καθώς βρίσκεται σε διακοπές μετά το φινάλε της σεζόν του τένις, έβγαλε το τετράδιό της κι άρχισε να μελετά ελληνικά!

Η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά έδειξε να έχει σημειωμένη την ελληνική αλφαβήτα στο τετράδιό της μαζί με ορισμένες λέξεις όπως αγάπη και δύναμη. Μάλιστα, στη διάρκεια του σύντομου κλιπ που έγινε viral στα social media, η Ισπανίδα τενίστρια ακούγεται να συλλαβίζει την λέξη αγάπη. «Έκανα το μάθημα ελληνικών μου σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Αν και στα ισπανικά υπάρχουν πολλές λέξεις με ελληνική ρίζα, δεν είναι πάντοτε εύκολο για έναν Ισπανόφωνο να μιλήσει την γλώσσα παρόλο που ηχητικά μπορούν να βρεθούν ομοιότητες. Η Πάουλα Μπαντόσα, όμως, μοιάζει αποφασισμένη να μάθει τη γλώσσα.

Ειδυλλιακές εικόνες από τις Μαλδίβες

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά σε πρόσφατη συνέντευξή του να υπογραμμίζει το πόσο πολύ ερωτευμένος είναι με την Πάουλα Μπαντόσα και πόσο έχουν «δέσει» μεταξύ τους, αναμένεται και η παρουσία εκείνου στις Μαλδίβες.

Η Πάουλα Μπαντόσα, πάντως, που βρίσκεται ήδη εκεί μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram δύο εντυπωσιακά βίντεο που δείχνουν τις Μαλδίβες και το εντυπωσιακό περιβάλλον όπου θα περάσει τις διακοπές της προτού αρχίσει και πάλι την προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία αρχίζει πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζεται κανείς. Μάλιστα, η ίδια και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να λάβουν μέρος σε αγώνες επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι την περίοδο των Χριστουγέννων.

Για την 26χρονη Μπαντόσα το 2024 είναι κομβική σεζόν καθώς στη σεζόν που τέλειωσε ουσιαστικά δεν έπαιξε εξαιτίας τραυματισμού και θέλει να κάνει τη δυναμική επανεμφάνισή της στο Australian Open, το πρώτο Grand Slam τουρνουά του έτους, που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο στην Αυστραλία.