Μετά την ολιγοήμερη παρουσία του στην Ελλάδα, την οποία εκμεταλλεύτηκε για επισκεφθεί την OPAP Arena και να δει το Ελλάδα-Γαλλία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το αεροπλάνο κι έφυγε για να συνεχίσει τις διακοπές του προτού σταδιακά αρχίσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο τένις που περιέχει φορτωμένο πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Ελλάδας στο United Cup και του ίδιου στο Australian Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, πάντως, προτού αφήσει το ελληνικό έδαφος παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Μπάκα και στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα και πολλά ακόμη.

Ανάμεσα σ’ αυτά και το πόσο περήφανος ένιωσε που πήγε στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας. «Ήταν η πρώτη μου φορά και ας το πούμε έτσι ένιωσα πολύ περήφανος που υποστηρίζω την ΑΕΚ», τόνισε κι έπειτα αναφέρθηκε σε άλλα ζητήματα.

«Έχω δοκιμάσει μία – δύο φορές να αλλάξω προπονητή, αλλά δεν με βγάζει σε καλό δρόμο. Αυτό που μου προσφέρει ο πατέρας μου και δε μπορούν νομίζω να μου προσφέρουν άλλοι προπονητές είναι η οικειότητα και η καθημερινή δουλειά, η αγάπη και η φροντίδα που βάζει σε ό,τι κάνει. Ο προπονητής είναι κάτι παραπάνω που απλώς πρέπει να βρεθεί μέσα στο γήπεδο και να σου πει μία δύο συμβουλές», τόνισε αρχικά ο «Στεφ» που έκλεισε άδοξα τη σεζόν με τον τραυματισμό που υπέστη πρόσφατα στο τουρνουά ATP Finals.

«Φυσικά κι απογοητεύτηκα. Καταλαβαίνεις πως δουλεύεις σκληρά όλη την χρονιά και σου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξεις κάτι…», σημείωσε.

Έπειτα ο Τσιτσιπάς μίλησε για την προσωπική του ζωή: «Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Δεν θα το κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο που μοιράζομαι τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος ότι το άτομο αυτό βρίσκεται στο τένις και καταλαβαίνει τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι μερικές φορές. Είναι ένα άτομο που με υποστηρίζει. Ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο και το καταλάβαμε από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε. Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ αλλά είναι η αλήθεια. Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί και θέλουμε να τα πραγματοποιήσουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα εντός και εκτός γηπέδου».

«Υπήρξαν κάποιες στιγμές που κλείστηκα στον εαυτό μου και η Πάουλα με έκανε να νιώθω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Ο μπαμπάς μου μάς υποστηρίζει. Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει», κατέληξε.