Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στον αγώνα της Άλκμααρ με τη Χέρενφεν για την 9η αγωνιστική της Eredivisie και αυτό σημαίνει ότι έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, βάζοντας πλώρη για το 14×14 που έκανε μόνο ο σπουδαίος Γιόχαν Κρόιφ.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έχει εξελιχθεί σε… killer στην Ολλανδία και το αποδεικνύει πλέον κάθε εβδομάδα. Σε κάθε αγώνα, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η απόδειξη, άλλωστε, έρχεται από το γεγονός ότι έχει σκοράρει σε 9 συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος, κάτι που είχε πετύχει μόνο ο Κρόιφ.

Ο θρυλικός Ολλανδός βέβαια, ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και για πολλούς ο πιο πλήρης, είχε σκοράρει σε 14 συνεχόμενες αγωνιστικές τη σεζόν 1966-67, οπότε ο Παυλίδης πρέπει να βρει δίχτυα και στα επόμενα 5 παιχνίδια της Άλκμααρ προκειμένου να ισοφαρίσει αυτή την επίδοση.

Ακόμη κι αν δεν το κάνει όμως, αυτό δεν θα αλλάζει το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί πάρα πολύ ως ποδοσφαιριστής και είναι ένας από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος επιθετικός του ολλανδικού πρωταθλήματος.