Πρόστιμο 750 ευρώ επέβαλαν οι αρχές της Πάτρας σε μελισσοκόμο, ο οποίος θεωρήθηκε υπεύθυνος για τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Σαραβαλί της πόλης το μεσημέρι της Τρίτης (25/7).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, συναγερμός σήμανε χθες το μεσημέρι στην πυροσβεστική υπηρεσία της Πάτρας καθώς έκαναν την εμφάνισή τους πυκνοί καπνοί πάνω από το Σαραβαλί. Η κινητοποιήσή τους ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις, με τους υπεύθυνους να θέλουν να σταματήσουν οποιαδήποτε εκδήλωση πυρκαγιάς νωρίς προκειμένου να μην επεκταθεί. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχείρησαν στο σημείο, όπου καίγονταν ξερά χόρτα και καλάμια, με έξι οχήματα και περισσότερους από δέκα πυροσβέστες και γρήγορα κατάφεραν και την έσβησαν.

Έπειτα, όμως, άρχισαν οι έρευνες για το πως προκλήθηκε η φωτιά και οι αρχές κατέληξαν πως ξεκίνησε από τη δραστηριότητα ενός μελισσοκόμου που βρισκόταν στην περιοχή. Του βεβαιώθηκε πρόστιμο 750 ευρώ, ενώ όπως σημειώνει η ίδια πηγή πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.