Η αδελφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Ζανέτ Τσίπρα δεν συνηθίζει να παρεμβαίνει στα εσωκομματικά του κόμματος και δη δημοσίως, ωστόσο αυτή τη φορά έκρινε σκόπιμο να επιτεθεί στον Ευκλείδη Τσακαλώτο μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook για τα όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος περί φειδωλών χαρακτηρισμών έναντι των πολιτικών  αντιπάλων, «φωτογραφίζοντας» ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Ζανέτ Τσίπρα καλεί όποιον διαφωνεί με την κομματική γραμμή να παραιτηθεί. «Όποιος έχει θέμα με την γραμμή… απλά μπορεί να παραιτηθεί από τη θέση ευθύνης του! Τέλος και έλεος!!!» έγραψε χαρακτηριστικά. Απομένει τώρα να δούμε εάν και κατά πόσο θα απαντήσει ο άτυπος επικεφαλής της ομάδας των «53+».

Χθες 23/9, με άρθρο του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε πως οι πολιτικοί αντίπαλοι δεν θα πρέπει να αποκαλούνται απατεώνες, κρατώντας απόσταση από όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς ακόμη και από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες. Από τη μια μεριά, αυτό το είδος πολιτικής αντιπαράθεσης αποξενώνει μεγάλο μέρος των πολιτών, και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο tvxs.gr.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είχε αποκαλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον «μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που έχει περάσει από τη χώρα».

*Η φωτογραφία είναι αρχείου