Με πολύ κοντό μαλλί εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, δύο ημέρες πριν παρουσιαστεί στον στρατό για τη θητεία του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί την Παρασκευή στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα για τη δεκαπενθήμερη στρατιωτική θητεία του.

Οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου.

Κασσελάκης: Λάθος ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ το 2016 για τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό

«Λάθος» χαρακτήρισε το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ του 2016 ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αναφερόταν στις επιχειρήσεις πολιτικών στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα δήλωσε πως έχει μεταβιβάσει το σύνολο των συμμετοχών του σε εταιρείες του εξωτερικού.

«Έχω μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή που μπορεί να είχα. Τα αστακοκάραβα ήταν μέρος μιας επιχείρησης που είναι γνωστή στον κόσμο. Ήταν σε συνεργασία με εταιρεία εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Αυτή τη στιγμή έχω μεταβιβάσει…

Σας απάντησα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω καμία. Έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές. Σας έχω απαντήσει τρεις φορές. Αυτός ο νόμος, δημιουργήθηκε – δεν έχω πρόβλημα να πω ότι ήταν στρεβλό – για να μην βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα έξω. Όχι για να μην βάζουν οι απόδημοι άσπρα μέσα.

Ο κ. Μητσοτάκης που μιλά για την αγάπη του για την ομογένεια, είχε πέντε χρόνια να αλλάξει τον νόμο. Στο βαθμό που υπήρχε προσωπική ατζέντα για την οικογένεια Μητσοτάκη, ήταν κι αυτό λάθος. Ο νόμος προφανώς ήταν λάθος. Αν χρειαστεί να πληρώσω κάποιο πρόστιμο θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ γιατί έκαναν Χριστούγεννα οι άνθρωποι των κομματικών μέσων ας γίνει» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.