Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο κ. Τζιτζικώστας ξενάγησε αρχικά τον κ. Καραμανλή στο ανακαινισμένο κτίριο που θα στεγάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, και εν συνεχεία οι δυο τους κάθισαν και συζήτησαν στο γραφείο του κ. Τζιτζικώστα, στον 4ο όροφο.

Στη διάρκεια της μιας ώρας συνάντηση, ο πρώην πρωθυπουργός συνεχάρη τον περιφερειάρχη για την επανεκλογή του στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ ένα μεγάλο τμήμα της κουβέντας περιεστράφη γύρω από τα σημαντικότερα έργα που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή – ιδίως αυτά που αφορούν το νέο παραλιακό μέτωπο και αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2024.

Ο κ. Τζιτζικώστας σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες είπε με νόημα πως «ο Καραμανλής, για να ενδιαφέρεται και να βοηθάει τον τόπο του, δεν χρειάζεται να έχει βουλευτική έδρα, κι αυτό το δείχνει η σημερινή του επίσκεψη».