Με το βλέμμα στραμμένο στην τέταρτη ασυλία αλλά και τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση θα βρεθούν Κόκκινοι και Μπλε στον στίβο μάχης του Survivor στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας μετρούν ήδη τρεις νίκες και αντιστοίχως τρεις πόντους για το αγώνισμα που θα φέρει το μεγάλο έπαθλο. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας έχουν τρεις υποψήφιους μονομάχους και μηδέν βαθμούς.

Η αποχώρηση του Σάββα Γκέντσογλου ήταν μία ακόμα απώλεια για την Μπλε ομάδα μετά την αποχώρηση του James Καφετζή. Ωστόσο αυτό που μονοπώλησε τις συζητήσεις χθες, ήταν η ένταση ανάμεσα στη Σταυρούλα και τον Γιάννη. Η μεταξύ τους διαμάχη αλλά και η στάση του Φάνη δημιούργησε απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και τον Γιάννη.

«Ένα από τα πράγματα που με έχουν στεναχωρήσει πάρα πολύ είναι πως και ο Γιάννης και ο Γιώργος έχουν απομακρυνθεί πάρα πολύ από μένα. Με στεναχωρεί πάρα πολύ…» θα πει ο Φάνης στην κάμερα του Survivor ενώ από την άλλη, ο Γιάννης Περπατάρης θα σημειώσει πως: «Του Φάνη μετά από αυτό που μου έκανε δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη. Από δω και πέρα οι σχέσεις μας θα είναι τυπικές».

Η ομάδα που θα κερδίσει την τέταρτη ασυλία

Μπλε και Κόκκινοι θα μπουν στον στίβο μάχης και θα βάλουν τα δυνατά τους. Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη; Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα κερδίσει την αποψινή τέταρτη ασυλία θα είναι η Κόκκινοι.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα αναγκαστούν να βγάλουν ως υποψήφιο προς αποχώρηση έναν συμπαίκτη τους.

Μαλλιά – κουβάρια Κατερίνα Δαλάκα – Σταυρούλα Χρυσαειδή

Κατερίνα Δαλάκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή θα βρεθούν αντιμέτωπες στον στίβο μάχης και ένα σπρώξιμο θα σταθεί αφορμή για έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο παίκτριες.

Η ένταση θα ξεκινήσει από τους πάγκους με την Σταυρούλα να ρωτά την Κατερίνα «Ποια είσαι εσύ;». «Εγώ είμαι η Κατερίνα Δαλάκα!» θα της απαντήσει η παίκτρια και η πρώτη θα ανταπαντήσει πως: «Συγχαρητήρια! Και εγώ είμαι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Χάρηκα!».

Η ένταση όμως θα συνεχιστεί και μετά το τέλος του αγώνα, όταν οι παίκτες θα βρεθούν μπροστά στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό με την Κατερίνα Δαλάκα να κατηγορεί μπροστά σε όλους την Σταυρούλα Χρυσαειδή πως την έσπρωξε στον στίβο μάχης, κάτι που η δεύτερη δεν θα το δεχθεί και θα σημειώσει πως δεν γνωρίζει τόσο καλά την συμπαίκτριά της.

«Δεν γνωριζόμαστε; Γιατί έχεις έρθεις και στο σπίτι μου και έχω έρθει και στο σπίτι σου. Είχαμε φάει, αν θυμάμαι καλά, σπανακόπιτα. Κάτι τέτοιο είχες φτιάξει» θα πει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού και θα κληθούν να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο. Ποιος θα είναι αυτός;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η Δώρα Νικολή αναμένεται να είναι η μοναδική γυναίκα μονομάχος γι’ αυτήν την εβδομάδα καθώς οι παίκτες της Μπλε ομάδας αναμένεται να ψηφίσουν τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.