Όλα αλλάζουν απόψε στις 21:00 στο J2US σε ένα πολύ διαφορετικό live και τίποτα δεν θυμίζει ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Εκτός από την αλλαγή στην ώρα έναρξης του show, που απόψε ξεκινά στις 21:00 στον Alpha, στο αποψινό live ο Νίκος Κοκλώνης θα κάνει την πιο αναπάντεχη ανακοίνωση.

Ο παρουσιαστής, ήδη από νωρίς το απόγευμα, προϊδέασε το κοινό με ένα στόρι του πως το live αυτού του Σαββάτου θα είναι εντελώς διαφορετικό από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Είναι η πρώτη φορά από την αρχή του J2US, το οποίο μετρά 6 σεζόν στην ελληνική τηλεόραση, που κατά τη διάρκεια του live θα γίνει μια τόσο μεγάλη ανατροπή!

Στη σκηνή του J2US θα απολαύσουμε απόψε την Λένα Παπαδοπούλου, που θα μας ξεσηκώσει με τις διαχρονικές επιτυχίες της και το κέφι της. Στο 8ο αυτό live, τα 13 ζευγάρια του μουσικού σόου του Alpha θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την ψήφο των τηλεθεατών αλλά και το 10άρι της κριτικής επιτροπής των Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινας Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτης Γαρμπή, ώστε να παραμείνουν στο show και φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό.