Στη δίνη νέων καθοριστικών εξελίξεων θα βρεθούν οι ήρωες της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».  

Ο Παύλος Ξενάτος δολοφονείται. Ο Άγγελος δεν πηγαίνει στον αρραβώνα του με τη Βάσω και της στέλνει ένα γράμμα που την καταρρακώνει.

Ένας μυστηριώδης άνδρας, ο Δημοσθένης Καλλέργης, κάνει την εμφάνισή του στη δουλειά του Μιχάλη.

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 22 έως την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 22:50:

Επεισόδιο 88 (Δευτέρα 22 Απριλίου)

Η Ειρήνη γνωρίζει τον πατέρα του πραγματικού Αντώνη και προσπαθεί να αποδεχθεί την αλήθεια. Ο Πέτρος κάνει προσπάθειες να την πείσει πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος. Ο Παύλος ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να τελειώνει μια και καλή μαζί του. Δίνει εντολή να του κόψουν τα φρένα, αλλά για κακή του τύχη το σχέδιό του κρυφακούει η Αλίκη. Η Βάσω ετοιμάζεται για τον αρραβώνα της. Ο Άγγελος προσπαθεί να βρει το κουράγιο για να καταφέρει να πάει αλλά λίγο πριν ξεκινήσει μαθαίνει πως ο Δημήτρης συνεργάζεται με τον Βασιλείου. Αυτό που δεν ξέρει κανείς είναι ότι στον αρραβώνα είναι καλεσμένος και ο Όθωνας. Πώς θα αντιδράσει ο Μάκης όταν το μάθει; Η Αλίκη προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Παύλο για την απόπειρα δολοφονίας που σχεδιάζει ο Παντελίδης. Τρέχει να τον βρει, αλλά έντρομη μαθαίνει ότι ο Παύλος έχει φύγει με το αυτοκίνητό του μαζί με τον Γιώργη.

Επεισόδιο 89 (Τρίτη 23 Απριλίου)

Η Βάσω περιμένει εναγωνίως τον Άγγελο για τον αρραβώνα. Αντί για εκείνον όμως εμφανίζεται ο Μάκης με ένα γράμμα που θα την καταρρακώσει. Η Αλίκη επιχειρεί να αποκαλύψει στον Παντελίδη την εγκυμοσύνη της, ενώ η Λίνα είναι έξαλλη με το προξενιό που της ετοιμάζει ο πατέρας της και δείχνει με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά της στον επίδοξο γαμπρό, τον Όθωνα. Επηρεασμένος από τις υποψίες της Ελένης, ο Βασίλης προσπαθεί να μάθει από τη Στέλλα πληροφορίες για τις κινήσεις του Σάββα την ημέρα της γέννας. Ένα τροχαίο δυστύχημα θα κόψει απότομα το νήμα της ζωής ενός πολύ σημαντικού προσώπου. Η δολοφονία του Παύλου Ξενάτου θα είναι η ταφόπλακα στην ελπίδα των ναυαγών ή η σπίθα που θα τους κάνει να παλέψουν με ακόμα περισσότερο πάθος για δικαίωση;

Επεισόδιο 90 (Τετάρτη 24 Απριλίου)

Ο Γιώργης ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Η εύρεση νέου δικηγόρου όμως αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Η Ειρήνη μαθαίνει κάτι που δεν φανταζόταν για τον Ιπποκράτη. Ο Μιχάλης λέει στη Λίνα ότι ο Άγγελος ήταν στο καφέ με μια άλλη γυναίκα. Ο Άγγελος ανακαλύπτει τη διεύθυνση του ανθρώπου που έκλεψε τις φόρμουλες από την Ειρήνη μετά από εντολή του Ιπποκράτη. Ο Μάκης μαθαίνει ποιος είναι ο Όθωνας, ενώ η Ειρήνη ακούει με τρόμο τα σχέδια του Ιπποκράτη για την εικόνα του Αγίου Νικολάου. Η Πολυξένη πηγαίνει στην αυλή να ζητήσει τον λόγο από τον Άγγελο κι αυτός της αποκαλύπτει την αλήθεια. Πώς θα αντιδράσει η Πολυξένη όταν μάθει πως είναι παντρεμένη με έναν δολοφόνο; Και ενώ ο Πέτρος είναι έτοιμος να αποδείξει στην Ειρήνη πόσο σατανικός είναι ο Ιπποκράτης, ένας μυστηριώδης άνδρας, ο Δημοσθένης Καλλέργης (Θοδωρής Κατσαφάδος), κάνει την εμφάνισή του στη δουλειά του Μιχάλη.