Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος θα συμμετάσχει στη νέα σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» και με αφορμή τη νέα του δουλειά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha το πρωί της Πέμπτης (08/02).

«Το έχουμε παρακάνει στο δράμα, ήρθε η ώρα για μια κωμωδία, και μάλιστα μια κωμωδία τόσο extreme όσο είναι αυτή. Με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου είμαστε οικογένεια, όχι μόνο συνεργάτες» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ενώ σχετικά με το ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα σειρά του Alpha είπε πως: «Είμαι Τούρκος προύχοντας της περιοχής ο οποίος θέλει να παντρέψει την κόρη του, επειδή έχει οικονομικά προβλήματα. Πού να ξέρει όμως ότι και ο Βαρώνος Σεβαστός με του οποίου τον γιο θέλει να παντρέψει την κόρη του, έχει κι αυτός προβλήματα; Ο ένας προσπαθεί να καλύψει τα κενά του με τον άλλον. Αυτό είναι μόνο η αρχή».

«Έχω ωροσκόπο Παρθένο»

Σε ερώτηση πώς είναι στο σπίτι και αν είναι άνθρωπος της τάξης και της καθαριότητας, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος απάντησε «πολύ! Έχω ωροσκόπο Παρθένο. Είναι τραγικό. Είναι ψυχαναγκασμός».

«Έχω κλειστοφοβία κι έχω πάθει κρίση πανικού μέσα σε ασανσέρ»

«Έχω κλειστοφοβία κι έχω πάθει κρίση πανικού μέσα σε ασανσέρ. Θυμάμαι μία φορά ήμουν σε ένα ασανσέρ ουρανοξύστη, μπήκαν κι άλλοι πολλοί κι έπαθα κλειστοφοβία. Ζήτησα να βγω και περίμενα να έχει λιγότερο κόσμο. Έχω, επίσης, υψοφοβία και μένω στον έβδομο όροφο. Πάω με το ασανσέρ αλλά ανεβαίνω μόνος μου» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Μου είπε ένας στον δρόμο ότι είμαι χειρότερος από κοντά από ό,τι στην τηλεόραση»

«Μου είπε ένας στον δρόμο ότι είμαι χειρότερος από κοντά από ό,τι στην τηλεόραση. Επίσης, πριν από το Δις Εξαμαρτείν είχα κάνει ένα άλλο σίριαλ βλακεία αλλά το έκανα για οικονομικούς λόγους και για να είμαι στο προσκήνιο. Αν δεν υπάρχεις, σε ξεχνούν. Από την αποτυχία μαθαίνεις πολλά. Καμιά φορά, η αποτυχία είναι σοβαρό μάθημα επιβίωσης» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για το σίριαλ που δεν του άρεσε και πήρε μέρος μόνο για το οικονομικό σκέλος.