Έχουν και οι celebrities τα προβλήματά τους… Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, φίλοι επί χρόνια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, φέρονται να έχουν κατηγορηθεί ότι διέρρευσαν πηγές σχετικά με τους Σάσεξ. Τώρα, η φιλία τους έχει τελειώσει, σύμφωνα με μια πηγή με γνώση.

Η πηγή δήλωσε στη Mail on Sunday ότι ο Ντέιβιντ είναι «απολύτως εξοργισμένος» μετά τις κατηγορίες που υποτίθεται ότι εκτόξευσαν κατά τη διάρκεια ενός τεταμένου τηλεφωνήματος μεταξύ των ζευγαριών.

«Οποιαδήποτε αναθέρμανση των σχέσεων τώρα είναι τόσο απίθανη», υποστήριξε η πηγή.

Οι Μπέκαμ ήταν καλεσμένοι στον γάμο του βασιλικού ζεύγους το 2018 και ήταν «πολύ υποστηρικτικοί» στην άφιξη της Μέγκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε η πηγή.

Στον απόηχο της διαμάχης τους, η Μέγκαν φαίνεται ότι αντικατέστησε τη μία Βικτόρια με την άλλη: Τη Βικτόρια Τζάκσον, μεγιστάνα στον χώρο των καλλυντικών και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

«Η Βικτόρια [Τζάκσον] είναι μια ισχυρή δύναμη. Είναι κάποια που έχτισε μια επιχείρηση, αλλά έχει επίσης ξεπεράσει τις αντιξοότητες στην ιδιωτική της ζωή», δήλωσε μια δεύτερη πηγή στο πρακτορείο. «Εκείνη και η Μέγκαν συνδέονται σε πολλά επίπεδα. Είναι εξαιρετικά δεμένες, λατρεύουν η μία την άλλη».

Η Τζάκσον, της οποίας το επιτυχημένο φιλανθρωπικό ίδρυμα Guthy-Jackson κάνει έρανο για τη νόσο Neuromyelitis Optica, φέρεται να «συμβουλεύει τη Μέγκαν σε πολλά επίπεδα» για το δικό της φιλανθρωπικό ίδρυμα Archewell, σύμφωνα με την πηγή.

Η πρώην ηθοποιός του Suits φημολογείται επίσης ότι είναι φίλη με την κομμώτρια Amanda Leone, καθώς και με τον μεγιστάνα του Χόλιγουντ Ari Emanuel, τον διευθύνοντα σύμβουλο της William Morris Endeavor, και τη σύζυγό του, σχεδιάστρια μόδας Sarah Staudinger.

«Ο Άρι και η σύζυγός του είναι μέρος της νέας ομάδας φιλίας της Μέγκαν», ισχυρίστηκε ένας ατζέντης του Χόλιγουντ στη Daily Mail. «Η Μέγκαν έχει έναν στενό κύκλο φίλων που την προστατεύουν πολύ».

Ο στενός κύκλος των Σάσεξ έχει χαρακτηριστεί «μαφία του Μοντεσίτο» από ένα στέλεχος του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τη Mail, στον οποίο φημολογείται ότι περιλαμβάνονται η Όπρα Γουίνφρεϊ, η Γκέιλ Κινγκ, η φωτογράφος Μίσαν Χάριμαν και οι πρώην συμπρωταγωνίστριες της Μέγκαν στο «Suits» Σάρα Ράφερτι και Αμπιγκέιλ Σπένσερ.