Ο ηθοποιός Τομ Χίντλστον, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό υποδυόμενος τον «Loki» στις ταινίες της Marvel, επισκέφθηκε την Ελλάδα και εθεάθη να τρώει σε ψαροταβέρνα που βρίσκεται στο Ναύπλιο.

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πλήρωμα της ψαροταβέρνας «Μπούνος Ψαροσαβούρας» στο Ναύπλιο, όταν ο δημοφιλής Βρετανός ηθοποιός έκανε την εμφάνισή του στο μαγαζί τους. Όπως φαίνεται από την εικόνα που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της ταβέρνας στο Facebook, ο γοητευτικός σταρ πόζαρε περιχαρής με το προσωπικό, αφότου απόλαυσε παραδοσιακό ελληνικό φαγητό στο εστιατόριο.

«Ο Τομ Χίντλστον, γνωστός και ως Λόκι στην ομώνυμη σειρά της Marvel, βρέθηκε στο Ναύπλιο και μας τίμησε με την παρουσία του» γράφει η λεζάντα της δημοσίευσης, η οποία έγινε μόλις πριν από μερικές ώρες και έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σύσσωμοι οι Έλληνες φαν του ηθοποιού έσπευσαν στα social media για να σχολιάσουν την άφιξη του διαβόητου «Loki» στη χώρα μας, με μερικούς να δηλώνουν ενθουσιασμένοι που ο γοητευτικός ηθοποιός μας τίμησε με την παρουσία του, ενώ άλλοι δήλωσαν απογοητευμένοι που δεν μπόρεσαν να τον γνωρίσουν από κοντά.

«Θα λιποθυμήσω αλήθεια!» γράφει ένας θαυμαστής, με κάποιον άλλο να σχολιάζει: «Πόσο χαίρομαι που επισκέπτεται τη χώρα μας». «Όχι ρε φίλε κι έπινα καφέ λίγο πιο κάτω» συμπληρώνει απογοητευμένος ένας σχολιαστής στο Instagram.

Ο Τομ Χίντλστον γνωστός και ως Λόκι στην ομώνυμη σειρά της Marvel βρέθηκε στο Ναύπλιο και μας τίμησε με την παρουσία του.

Posted by Μπούνος ψαροσαβούρας Ναύπλιο on Monday, April 24, 2023