Η Ούρσουλα Κορμπρερό έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο ως η «Τόκιο» από τη σειρά – φαινόμενο του Netflix, Casa de Papel (Money Heist). Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον και αναφέρθηκε στην απίθανη ιστορία της γνωριμίας της με τη Μαντόνα σε ένα αεροπλάνο.

Η βασίλισσα της ποπ μάλιστα της αποκάλυψε ότι είναι μεγάλη θαυμάστριά της, όπως αποκάλυψε η 32χρονη ηθοποιός.

«Ταξίδευα πίσω στη Μαδρίτη όταν κάναμε μια στάση στο Λονδίνο. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, πήγα στην τουαλέτα και όταν επέστρεψα πήγα πίσω στη θέση μου και είδα τη Μαντόνα», είπε αρχικά η Úrsula Corberó.

Η ισπανίδα ηθοποιός συνέχισε να περιγράφει την ιστορία: «Είδα τη Μαντόνα να γυρνά προς το μέρος μου. Ξαφνικά άρχισε να περπατά προς εμένα, διατηρώντας οπτική επαφή. Ήρθε στη θέση μου και έβαλε το πόδι της στη θέση μου για να δέσει τα παπούτσια της και μου είπε: Γεια!».

Η «Τόκιο» ήταν τόσο σοκαρισμένη, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε, με την τραγουδίστρια να συνεχίζει: «Συγγνώμη, ήθελα απλώς να σου πως ότι είμαι τεράστια θαυμάστριά σου. Αγαπώ το Casa de Papel. Η Τόκιο είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας».

Η Κορμπέρο δεν μπορούσε να μιλήσει από το σοκ, όταν η 63χρονη τραγουδίστρια τη ρώτησε: «Είσαι εντάξει; Ξέρεις ποια είμαι;». Εκείνη τη στιγμή συνήλθε και κατάφερε να της απαντήσει: «Φυσικά και ξέρω ποια είσαι, είσαι η Μαντόνα».

Μάλιστα, η Μαντόνα της ζήτησε το τηλέφωνό της και αντάλλαξαν τους αριθμούς τους.

Η ιστορία όμως δεν σταματά εκεί. Η βασίλισσα της ποπ την… έσωσε αργότερα. «Έλαβα μετά ένα μήνυμα από τη Μαντόνα στο οποίο έλεγε: Γλυκιά μου ξέχασες το διαβατήριό σου στη θέση σου». Συνειδητοποίησε έτσι ότι δεν το είχε και επέστρεψε να το πάρει από την αεροσυνοδό.