Στην αγκαλιά της συζύγου του, Μαρίνας Δαρσινού, έπεσε ο Κώστας Σλούκας μετά την εμφάνισή του που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό επί της Μακάμπι ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά των play off της Euroleague.

Με τον Κώστ Σλούκα να κάνει ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 95-79, έκανε το 1-1 στις νίκες στα play off της Euroleague και πάει πλέον στο Βελιγράδι με στόχο τουλάχιστον μία νίκη σε δύο αγώνες για να επιστρέψει η σειρά στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Σλούκας άκουσε τους φίλους του Παναθηναϊκού να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του, σε μια βραδιά που έκανε ρεκόρ καριέρας στη Euroleague, στη νίκη των «πρασίνων» κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Mε 8/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 1/1 βολή ο διεθνής γκαρντ ξεπέρασε την προηγούμενη δική του κορυφαία επίδοση που ήταν οι 26 πόντοι που είχε σημειώσει ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε απέναντι στη Μάλαγα το 2018. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συνόδευσε το ρεκόρ του με 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 29’23” συμμετοχής. Παράλληλα, με τα 8 εύστοχα δίποντα, κατέρριψε το δικό του προσωπικό ρεκόρ το οποίο κρατούσε από τον Δεκέμβρη του 2017, όταν και είχε 7 στο ματς της Φενέρ με την Μπαρτσελόνα.