«Δεν ξέρω αν θα με ψηφίσει, το ελπίζω» είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, μιλώντας για τον πατέρα του, Αργύρη.

«Ο πατέρας μου, μόλις έμαθε τα αποτελέσματα μού είπε συγχαρητήρια και πως από εδώ και πέρα αρχίζει η μεγάλη μάχη. Δεν ξέρω αν θα με ψηφίσει, ελπίζω να με ψηφίσει. Από εκεί και πέρα και αυτός έχει κάποια άλλα πολιτικά πιστεύω. Το θέμα δεν είναι να σε ψηφίσουν επειδή έχεις δεσμούς συγγένειας, αλλά επειδή πιστεύουν ότι θέλεις να φέρεις μια αλλαγή και μπορείς, ενώ δεν είσαι πολιτικός, να είσαι αυθεντικός» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο «Πρωινό».

«Εμένα δεν με επέλεξε το κόμμα, με επέλεξε ο κόσμος μέσω της πλατφόρμας. Σαφώς είμαι ευχαριστημένος, γιατί αυτό ήθελα. Ήταν μια πρωτόγνωρη διαδικασία. Ο κόσμος επέλεξε ποιος θέλει να τον εκπροσωπήσει. Εγώ δεν κατεβαίνω ως διάσημος ή lifestyle, καθότι δεν είναι τίτλος αυτός. Εγώ κατεβαίνω ως επιχειρηματίας» ανέφερε για τις προκριματικές του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω των οποίων εξελέγη ως υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα εκλεγεί, είπε ότι ο κόσμος θα κρίνει ποιος είναι ο καταλληλότερος να πάει στην Ευρωβουλή. «Όλοι μας έχουμε πλέον μια δυσφορία στους επαγγελματίες πολιτικούς. Είναι πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν» είπε χαρακτηριστικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.