Η Σίσσυ Φειδά μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, για το επάγγελμά της, αλλά και για την κόρη της.

Η interior designer μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ανέφερε αρχικά: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε ένα project ωραίο, όπως το φαντάζομαι. Υπήρξαν προτάσεις που απέρριψα, ήταν για παιχνίδι που παίζεται τώρα στην τηλεόραση, για shows και για πρωινή εκπομπή, άλλα δεν ήθελα».

«Αλλιώς είχαμε ξεκινήσει, αλλιώς είχαν συζητηθεί τα πράγματα και κάπως αλλιώς βγήκαν στην πορεία, χωρίς να είμαι απόλυτα σύμφωνη με αυτό. Μου έχει συμβεί να είναι δυσαρεστημένοι οι ιδιοκτήτες από τις ανακαινίσεις, ο σκηνοθέτης είχε βγει από τα ρούχα του κι εγώ είχα μείνει “στήλη άλατος”. Είχα ακούσει πολλά σχόλια για την τηλεοπτική μου παρουσία, με είχε στενοχωρήσει λίγο γιατί άκουγα πραγματάκια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», ανέφερε η Σίσσυ Φειδά για την εποχή που παρουσίαζε εκπομπή με ανακαινίσεις σπιτιών.

Για την κόρη της, Διώνη, η Σίσσυ Φειδά, είπε: «Η κόρη μου με ρώτησε πώς γίνονται τα παιδιά, προσπάθησα να είμαι περιγραφική και με μεταφορικές έννοιες. Νομίζω καλά τα πήγαμε».