Ο Ιάκωβος Μυλωνάς μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε την τραυματική σχέση που είχε στο παρελθόν, που παραλίγο να του καταστρέψει τη ζωή.

Ο ηθοποιός σημείωσε μεταξύ άλλων: «Στην αρχή μου άρεσε που ήταν προσκολλημένη, ώσπου έγινε θηλιά» και μάς θύμισε αρκετά το σενάριο της σειράς «Βaby Reindeer» που κάνει θραύση στο Netflix.

«Είχα ακούσει από φιλικά ζευγάρια μέχρι που το βίωσα πραγματικά. Δεν την καταλαβαίνεις από την αρχή. Όλα στην αρχή ήταν μια χαρά, μου άρεσε αυτή η αγάπη που ήταν προσκολλημένη πάνω μου ώσπου κάποια στιγμή έγινε θηλιά. Αυτό αρχίζει να σε πνίγει γιατί μπαίνει η παρακολούθηση κινητών, πού πήγες, τι έκανες. Ήμασταν μαζί 1 χρόνο και κάτι. Τα πρώτα σημάδια τα είδα μετά από 3 μήνες όταν άρχισε να στέλνει 50 μηνύματα τη μέρα, να με παίρνει τηλέφωνο όταν είχα ραντεβού που με το μυαλό της νόμιζε ότι είναι ερωτικό και όλο αυτό με κατέστρεφε και με διέλυε. Άσε που στο επαγγελματικό ραντεβού με μια κοπέλα κατέστρεφε και τη δουλειά μου. Συμβουλεύτηκα φίλους αστυνομικούς και μου είπαν τι πρέπει να κάνω. Αυτή κρυφάκουσε ένα τέτοιο τηλεφώνημα και κατάλαβε ότι είναι πολύ σοβαρά πράγματα και μάζεψε τα πράγματά της να φύγει» είπε χαρακτηριστικά ο Ιάκωβος Μυλωνάς.