Σε λίγο θα είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία το βιβλίο «The Woman in Me» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η τραγουδίστρια περιγράφει διεξοδικά για τη ζωή της και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τον λόγο που θέλει να ποζάρει συνέχεια γυμνή στο Instagram.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζω τον εαυτό μου γυμνό ή με καινούργια φορέματα», γράφει σε ένα από τα αποσπάσματα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αφού επίσημα το βιβλίο κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου.

«Αλλά νομίζω ότι αν είχαν φωτογραφηθεί από άλλους χιλιάδες φορές, και είχαν παρακινηθεί να ποζάρουν για τρίτους, θα αντιλαμβάνονταν πως χαίρομαι πολύ όταν φωτογραφίζομαι με τον τρόπο που νιώθω σέξι και βγάζω τις δικές μου φωτογραφίες», έγραψε μεταξύ άλλων στα απομνημονεύματα της.

Μία από τις χαρακτηριστικές αναρτήσεις της:

Σύμφωνα με την Page Six, η Σπίαρς πριν γράψει το βιβλίο συζήτησε σχετικά με τους δύο γιους της, ειδικά για το ζήτημα των γυμνών φωτογραφιών, καθώς τα παιδιά δεν θέλουν σχέσεις μαζί της, για αυτό τον λόγο.

Συγκεκριμένα, αισθάνονται πως η μητέρα τους, τους εκθέτει και αναζητά συνεχώς την προβολή στα social media, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τους ίδιους. Έτσι, μετακόμισαν στη Χαβάη μαζί με τον πατέρα τους και δεν την έχουν συναντήσει για σχεδόν ένα χρόνο.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό μίλησαν στο τηλέφωνο, με ορισμένους να αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης, ενώ άλλοι ότι μίλησαν σχετικά για το νέο βιβλίο της Σπίαρς.