Χθες στις 15.20, στο 8ο χλμ. της επαρχιακής οδού Λάρισας – Κοζάνης δύο
Πακιστανοί βρήκαν σε φρεάτιο καλυμμένο με νερό, μέσα σε μια
εγκαταλειμμένη αποθήκη, ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Το πτώμα ήταν ανιψιός του ενός από τους δύο άντρες και είχε πέσει θύμα απαγωγής το 2009 στο Αιγάλεω.

Οι δράστες της απαγωγής, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον πατέρα του απαχθέντα, είχαν ζητήσει αρχικά λύτρα ποσού 20.000 ευρώ και μετέπειτα 15.000 ευρώ, προκειμένου να τον απελευθερώσουν, απειλώντας ταυτόχρονα για τη ζωή του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό  και τη σύλληψη των δραστών, αλλά και την ανεύρεση του απαχθέντα, διεξήχθησαν στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δένδρων του Δήμου Τυρνάβου, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας.

Το Δεκέμβριο του 2009 συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί 28, 32 και 38 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για αρπαγή αρπαγή, και εκβίαση. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται ένας ακόμη υπήκοος Πακιστάν, ετών 34, και άλλοι δύο ομοεθνείς του αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Οι τρεις συλληφθέντες δεν αποκάλυψαν στοιχεία για τον εντοπισμό του απαχθέντα, ενώ οι  έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του αναφερόμενου δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα.

Οι δύο αλλοδαποί που εντόπισαν το πτώμα το έκαναν ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με πρωτοβουλία του 34χρονου δράστη.