Σε καλή κατάσταση είναι ευτυχώς ο 13χρονος μαθητής από τον Βόλο, που μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο από το σχολείο, επειδή πόμολο καρφώθηκε στο μπράτσο του και έφτασε κοντά στο κόκκαλο.

Εκπαιδευτικοί από το σχολείο του και η μητέρα του μίλησαν στην εκπομπή Live News, περιγράφοντας πως έγινε το ατύχημα, το οποίο άφησε άφωνους τους θεράποντες ιατρούς.

«Το συγκεκριμένο παιδί έτρεχε στον διάδρομο και έγινε αυτό που λέμε, ο νόμος του Μέρφι, αυτό που δεν έπρεπε να συμβεί. Εκείνη τη στιγμή που εκείνος τέντωνε το χέρι του, όσο έτρεχε, βρήκε το πόμολο της πόρτας που άνοιγε με φόρα και καρφώθηκε το πόμολο στο μπράτσο του, κάτω από τον αγκώνα», είπε η διευθύντρια του σχολείου.

Επίσης, η μητέρα του αγοριού ανέφερε πως «αυτός έτρεχε και ένα άλλο κοριτσάκι έτρεχε, ήθελε να προσπαθήσει να βγει από την τάξη, αυτός ήθελε να μπει στην τάξη. Δεν μου το είπε από την αρχή, τι έγινε ακριβώς και εγώ περίμενα κανένα δάχτυλο να έχει χτυπήσει, κάτι τέτοιο… και μετά το είδα ότι είχε στο μπράτσο».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, μίλησε σχετικά και ανέφερε πως «εμείς νομίζουμε πως τα έχουμε δει όλα στα επείγοντα αλλά η πραγματικότητα μας εκπλήσσει. Το πόμολο ήταν καρφωμένο στον βραχίονα και κινδύνευε να φτάσει το κόκκαλο. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά, έμεινε στο νοσοκομείο μία μέρα και τώρα είναι σπίτι του. Αν είναι ένα τυχαίο γεγονός σημαίνει πως ο εξοπλισμός έχει πρόβλημα. Το πόμολο ήταν μυτερό».