Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (30/04) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και το σοβαρό χειρουργείο που έκανε πριν τρία χρόνια στον νωτιαίο μυελό.

«Ήμουν για κάποιους μήνες σε αμαξίδιο. Ήταν ένας όγκος στον νωτιαίο μυελό και είναι πολύ σπάνιο αν αφαιρεθεί με επιτυχία να μην σου αφήσει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα. Θα μπορούσα να έχω μείνει σε αμαξίδιο ή να έχω κάποιο σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα. Όταν μου το είπε ο γιατρός στο τηλέφωνο, νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Ο πατέρας μου το έμαθε αφού είχαν πάει όλα καλά, μήνες μετά την επέμβαση. Η επέμβαση κράτησε 11 ώρες και απέκρυψα την ημερομηνία από τους γονείς μου. Αυτός που με συνόδευσε ήταν ο αδελφός μου», εξομολογήθηκε η Γιάννα Τερζή.

«Πιο δύσκολο από όλα ήταν η αποκατάσταση. Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο. Ξαναγνώρισα το σώμα μου από την αρχή, ξαναπερπάτησα από την αρχή, τα έκανα όλα από την αρχή. Είσαι στους τέσσερις τοίχους και παλεύεις με τους δαίμονές σου. Σε κάποια φάση το σώμα μου ήταν τόσο ανεξέλεγκτο και από πόνους και από κινήσεις που…», είπε συγκινημένη η Γιάννα Τερζή.

«Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο»

Η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε πως τη χρονιά που συμμετείχε στην Eurovision, υπέστη ψυχολογική κακοποίηση από μέλος της ομάδας. «Είχα κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για προσωπικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του, λυτούς και δεμένους για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο.

Καθημερινά είχα εκφοβιστικά τηλέφωνα για να καμφθεί το ηθικό μου. Μετανιώνω που δεν βγήκα όταν έπρεπε να μιλήσω για την κακοποίηση από το συγκεκριμένο άτομο. Έφαγα τόσο μεγάλό ζόρι που κόστισε και στην ψυχική και στη σωματική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω» ανέφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.