Σε σκηνοθεσία του James Cullen Bressack, η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Jean-Claude Van Damme, «Darkness of Man», κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 21 Μαΐου.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες με τον Jean-Claude Van Damme να υποδύεται έναν εκτός φόρμας πράκτορα της Ιντερπόλ μαζί με ένα καστ που περιλαμβάνει τους Kristanna Loken, Emerson Min, Sticky Fingaz, Spencer Breslin, Andrey Ivchenko, Peter Jae και Nick Diaz.

Το σενάριο υπογράφουν οι Alethea Cho και Bressack από μια πρωτότυπη ιστορία που επινόησαν οι Bressack και Van Damme.

Λίγα λόγια για την ταινία

Στο «Darkness of Man» ο Van Damme υποδύεται τον Ράσελ Χατς, έναν πράκτορα της Ιντερπόλ που γίνεται μάρτυρας του θανάτου του τελευταίου πληροφοριοδότη του σε μια επιδρομή ρουτίνας που πάει στραβά.

Χρόνια αργότερα ο Χατς αναλαμβάνει ρόλο πατρικής φιγούρας για τον γιο του πληροφοριοδότη, τον Τζέιντεν (Μιν). Με φόντο το Λος Άντζελες, ο Χατς βρίσκεται να προστατεύει τον Τζέιντεν και τον θείο του από μια ομάδα ανελέητων συμμοριών σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εδάφους.

Μετατρέποντας την προσπάθειά του σε αγώνα επιβίωσης, ο Χατς δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να προστατεύσει τον Τζέιντεν και να πολεμήσει όποιον βρεθεί στο δρόμο του, συμπεριλαμβανομένων υποτιθέμενων συμμάχων με κρυφές ατζέντες και κακές προθέσεις.

Οι Jarrett Furst, Andre Relis και Jessica Bennett είναι παραγωγοί της ταινίας μαζί με τον Cullen Bressack.