Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει αναφερθεί πολλές φορές με τα καλύτερα λόγια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το ίδιο έκανε και τώρα, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος όλων στο πώς χρησιμοποιεί το «σκριν του Βαρεζάο».

Ότι θα φτάναμε στο σημείο να δοθεί το όνομα του Βραζιλιάνου σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς σε κάποια κίνηση δεν το περιμέναμε, έγινε όμως. Πρόκειται για το «σκριν του Βαρεζάο», όπως έχει ονομαστεί, και είναι η ικανότητα του να αλλάζει την κίνηση του σκριν την τελευταία στιγμή.

Μια κίνηση στην οποία στάθηκε ο Τζέιμς μιλώντας στο podcast «Mind the Game» με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ, αποθεώνοντας τον Αντετοκούνμπο για το πώς χρησιμοποιεί το «σκριν του Βαρεζάο».

«Είναι ο καλύτερος σε αυτή την κίνηση. Έχει την ικανότητα να φέρνει την άμυνα σε κατάσταση «ένας εναντίον ενός» και τότε ο γκαρντ κάνει την αλλαγή στο σκριν. Ο Γιάννης θα είναι στην πλευρά, έτοιμος να κάνει την κίνησή του, και μόλις γίνεται η αλλαγή, τότε περνάει ανάμεσα και δεν υπάρχει κανείς εκεί. Και μόλις πάει στη θέση… εκτόξευσης, θα καρφώσει την μπάλα», ήταν τα λόγια του ΛεΜπρόν.