Με μια «απώλεια» από την κριτική επιτροπή ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του «Just2Us» αφού η Δέσποινα Βανδή δεν βρισκόταν στο πλατό. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αυστραλία και ως εκ τούτου απουσίαζε και από τη θέση της στο σόου του Alpha.

Ο παρουσιαστής του Just 2Us υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στο σόου και ενημέρωσε για την απουσία της Δέσποινα Βανδή ενώ καλωσόρισε τον αντικαταστάτη της για απόψε.

«Απόψε από την κριτική μας επιτροπή λείπει η Δέσποινα Βανδή που βρίσκεται στην Αυστραλία. Της στέλνουμε τα φιλιά μας. Ποιος άραγε θα συμπληρώσει το καρέ; Θα δείτε αμέσως τώρα! Κυρίες και κύριοι ένα ζεστό χειροκρότημα για τη Βίκυ Σταυροπούλου, για τον Σταμάτη Φασουλή, για τον πάντα απρόβλεπτο, μαζί μας για απόψε, Ηλία Ψινάκη. Καλώς ήρθες Ηλία! Και φυσικά για τη λατρεμένη μας Καίτη Γαρμπή» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής, θέλησε να πει δύο λόγια με τον καλεσμένο του ο οποίος αποκάλυψε πως ο Νίκος Κοκλώνης λίγη ώρα πριν την έναρξη του επεισοδίου αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη μέση του ενώ εκείνη την στιγμή έδειχνε λίγο καλύτερα.