Πριν από λίγες ημέρες, η Ζendaya φόρεσε ένα custom made φόρεμα δια χειρός Celia Kritharioti στο πάρτι που έγινε για την πρεμιέρα της ταινίας «Challengers», στην οποία πρωταγωνιστεί με το ρόλο της Tashi, της νεαρής τενίστριας που μετά από ένα σοβαρό ατύχημα χάνει τη δυνατότητα να κάνει πρωταθλητισμό και ταυτόχρονα η ζωή της γίνεται f*cked up. Ήταν μια μάξι δημιουργία σε fluo lime χρώμα με βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα V που κατέληγε στο ύψος του αφαλού σε ένα μπαλάκι του τένις.

Η Zendaya και ο στυλίστας της, Law Roach, επέλεξαν για δεύτερη φορά την Ελληνίδα σχεδιάστρια για μια ακόμη εμφάνιση της ηθοποιού με ρούχο της στο πλαίσιο της καμπάνιας για την προώθηση της ταινίας. Αυτό ήταν ένα φόρεμα σε εντελώς διαφορετικό ύφος, συνεχίζοντας ωστόσο το εντυπωσιακό σερί του method dressing με looks τα οποία είναι είτε εμπνευσμένα από το άθλημα του τένις είτε vintage δημιουργίες που έρχονται από τα 90s όπως ένα σύνολο της Vivienne Westwood και ένα φόρεμα Ralph Lauren.

Η ηθοποιός και fashion icon φόρεσε ένα mini φόρεμα με μακριά μανίκια σε γραμμή άλφα, κλειστή στρογγυλή λαιμόκοψη, κεντημένο με κρυστάλλους που στην επιφάνειά του ήταν τυπωμένη η αφίσα της ταινίας «Challengers» μετατρέποντας την ηθοποιό με αυτόν τον τρόπο μια κινούμενη διαφήμιση. Το αποτέλεσμα ήταν το ρούχο να εκπέμπει εκτυφλωτική λαμψη. Η Ζendaya ολοκλήρωσε το look με λευκές γόβες και κοσμήματα Bulgari.