Η ήττα από τον Άρη στη Λεωφόρο, λίγες μέρες έπειτα από αυτή κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena, έβγαλε τον Παναθηναϊκό από τη μάχη του τίτλου και προκάλεσε σενάρια ακόμη και για άμεση απόλυση του Φατίχ Τερίμ, με την ΠΑΕ όμως να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Πριν λίγες εβδομάδες τα ΜΜΕ στην Τουρκία έκαναν λόγο για συμφωνία του προπονητή με τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να παραμείνει στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν όπως κι αν ολοκληρωθεί η φετινή. Ακόμη κι αν υπήρχε τέτοια συμφωνία, όμως, είναι αμφίβολο πλέον αν θα γίνει κάτι τέτοιο.

Το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι είναι πιθανό πλέον και ενδέχεται να γίνει ακόμη περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα κλείσουν τη σεζόν οι Πράσινοι και κυρίως από το τι θα γίνει στον τελικό του κυπέλλου.

Άμεσα, πάντως, αλλαγή προπονητή δεν πρόκειται να γίνει, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν δημοσιεύματα το τελευταίο 48ωρο που υποστήριζαν κάτι τέτοιο. Και ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άμεσα αλλαγή προπονητή το ξεκαθάρισε η ίδια η ΠΑΕ, αναφέροντας το εξής: «Σχετικά με δημοσιεύματα και αναφορές, η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή».