Μια απίστευτη απάτη σημειώθηκε στην Ινδία, καθώς ένας άνδρας κατηγορείται ότι έμενε σε 5άστερο ξενοδοχείο για δύο χρόνια, χωρίς να έχει πληρώσει ούτε μια μέρα διαμονής, με αποτέλεσμα να χρωστάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το περιστατικό έγινε στο Roseate House με την Αστυνομία να αναφέρει ότι ο άνδρας έμεινε «δωρεάν» για 603 ημέρες, με αποτέλεσμα να χρωστάει 5 εκατομμύρια ρουπίες, δηλαδή περίπου 64.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το bbc.com, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από σχετική καταγγελία, ενώ οι αρχές θεωρούν ότι ο άνδρας είχε βοήθεια από αρκετά μέλη του προσωπικού, με εξαίρεση ένα άτομο που φέρεται να διαδραμάτισε κρίσιμο ρόλο.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος έκανε check in στο ξενοδοχείο στις 30 Μαΐου 2019, αφού είχε κλείσει ένα δωμάτιο για μία μόνο νύχτα και έμεινε εκεί μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2022. Έπειτα, ένα από τα μέλη του προσωπικού φέρεται να συνέχισε να παρατείνει τη διαμονή του.

«Σύμφωνα με τους κανόνες του ξενοδοχείου, εάν ένας επισκέπτης χρωστάει περισσότερες από 5.000.000 ρουπίες στο ξενοδοχείο, το προσωπικό πρέπει να ενημερώσει τους ανωτέρους και να πιέσει τον επισκέπτη για πληρωμή. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε», δήλωσε ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας.