Μεγάλη συζήτηση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις αναφορικά με την προσβλητική στάση που φέρεται να κρατά ο Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στην μικρότερη κόρη του, Τίφανι. Ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος διέψευσε, ωστόσο, ότι κάτι τέτοιο ισχύει και τόνισε πως αγαπάει το σπλάχνο του, παρά τα όσα αντίθετα έχουν κυκλοφορήσεις τις τελευταίες ώρες…

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από την αποκάλυψη μιας off the record κουβέντας της προσωπικής του βοηθού, Μαντλίν Ουέστερχουτ, με δημοσιογράφους. Σύμφωνα με αυτήν, ο Νο1 του λευκού Οίκου δεν θέλει καν να βγάζει φωτογραφίες με τη θυγατέρα του, αποκαλύπτοντας μάλιστα και την αιτία που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με την Ουέστερχουτ, ο πρόεδρος Τραμπ δεν θέλει να βγάζει φωτογραφίες με την 26χρονη, επειδή την θεωρεί υπέρβαρη. Μάλιστα, η όλη αυτή διαρροή έφερε και την απόλυσή της.

Η προσωπική βοηθός του προέδρου των ΗΠΑ προχώρησε σε αυτές τις αποκαλύψεις την ώρα που δειπνούσε με δημοσιογράφους της Washington Post, του  Bloomberg, και της Wall Street Journal, οι οποίοι κάλυπταν τις διακοπές του Τραμπ στο γκοφλ κλαμπ του, στο New Jersey. Όπως γράφει το Politico, η πρώην βοηθός του Τραμπ ενώ είχε πιει δυο ποτά, ανοίχτηκε λίγο παραπάνω στους συνδαιτυμόνες της.

Πάντως, ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε τα σχόλια αυτά ως «απολύτως ψευδή». Μάλιστα, είπε για την προσωπική του βοηθό ότι πάντα έκανε καλή δουλειά και ότι οι παρατηρήσεις αυτές ήταν… μικρές, αλλά προκάλεσαν κακό. «Πιστεύω πραγματικά ότι είχε μια κακή βραδιά. Νομίζω ότι ήταν ατυχές το όλο θέμα που προέκυψε», το οποίο εκείνος απέδωσε στο γεγονός ότι η Ουέστερχουτ πίνει λίγο παραπάνω.

«Δεν λέτε πράγματα όπως είναι», είπε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η αποχώρηση της 28χρονης γυναίκας από το πόστο αυτό ήταν «αυτόματη». Μάλιστα, υπογράμμισε πως «ο Τύπος είναι ανέντιμος γιατί υποτίθεται όσα είπε (η Ουέστερχουτ) ήταν off-the-record.

Όσον αφορά την κόρη του, Τίφανι, τόνισε πως «είναι σπουδαία» και πως την αγαπά.

Η 26χρονη είναι ο καρπός του γάμου από τον δεύτερο γάμο του Ντόναλντ Τραμπ, με την ηθοποιό Μάρλα Αν Μπαλς. Επίσης, έχει