Άγιο είχε ο υπάλληλος ενός μοτέλ στην πόλη Ελ Καγιόν του Σαν Ντιέγκο, καθώς ένας 62χρονος εισέβαλε εσκεμμένα με το αυτοκίνητό του στο γραφείο του με σκοπό να του κάνει κακό, έπειτα από λογομαχία που είχαν.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 10/1 γύρω στις 8 το βράδυ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 62χρονος έμενε σε δωμάτιο με τη σύντροφό του, στην οποία άσκησε βία κατά τη διάρκεια καβγά που είχαν.

Βγαίνοντας από το δωμάτιο, έπεσε πάνω στον υπάλληλο. Αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τον 62χρονο να εκτοξεύει απειλές και να φεύγει από το μέρος.

Γύρω στις 8 το βράδυ επέστρεψε στο μοτέλ με άγριες διαθέσεις, καθώς φτάνοντας στο χώρο ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και εισέβαλε στο γραφείο που καθόταν ο υπάλληλος. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία η ταχύτητα με την οποία έπεσε πάνω στον τοίχο του γραφείου ήταν 65 χλμ/ώρα. Ο υπάλληλος τη γλίτωσε με μικροτραυματισμούς, ενώ ο 62χρονος συνελήφθη από τις αρχές και αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών για απόπειρα δολοφονίας, ενδοοικογενειακή βία και οδήγηση υπό την επήρεια.

Στο σημείο έσπευσε ειδικός της πολεοδομίας προκειμένου να ελέγξει αν το κτίριο έχει υποστεί δομικές ζημιές μετά το περιστατικό. Αξίζει να σημειωθεί πως ακριβώς πάνω από το γραφείο υπάρχει δωμάτιο στο οποίο μάλιστα βρίσκονταν άνθρωποι την ώρα του συμβάντος.