Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που στα βασικά του χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται η ταχύτητα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο παίζει κυρίως στα πλάγια της μεσαίας γραμμής, αν και μπορεί να ανταποκριθεί με ευκολία σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά του ζητηθεί. Ο λόγος για τον Μάριο Λεμινά, ο οποίος φαίνεται πως δεν είναι ταχύς μόνο στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού, με το αυτοκίνητό του…

Ο 25χρονος άσος της Σαουθάμπτον έλαβε το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ στη Μεγάλη Βρετανία για παράβαση ορίου ταχύτητας, ύψους 96.000 λιρών, ενώ του αφαιρέθηκε και το δίπλωμα για έναν χρόνο, επειδή δεν κατάφερε να διευκρινίσει στην Αστυνομία ποιος ήταν αυτός που καθόταν πίσω από το τιμόνι της Mercedes-AMG GLA45, η οποία πήγαινε σαν πύραυλος.

Σύμφωνα με τη Sun, ο διεθνής με την Γκαμπόν ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε εάν ήταν εκείνος, ή κάποιος μεταξύ του αδελφού του και του ξαδέλφου του ήταν ο οδηγός των αξίας 50 χιλιάδων λιρών αυτοκινήτου, που ακόμη και να το πουλήσει δεν μπορεί να βγάλει τα… σπασμένα από το πρόστιμο.