Ο 45χρονος William Wayne έχει βίτσιο με τις «γιαγιάδες», σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που πολλές φορές η επιθυμία του να τις κατακτήσει τον οδηγεί σε ακραίες και άρρωστες συμπεριφορές…

Πριν από λίγες μέρες ο δράστης, κατέληξε πίσω από τα σίδερα της φυλακής επειδή προσπάθησε να δελεάσει μια 82χρονη και να τη ρίξει στο κρεβάτι παρόλο που η αστυνομία του είχε απαγορεύσει να μιλάει σε ηλικιωμένες για περισσότερο από 65 δευτερόλεπτα!

Ο William προσέγγισε το υποψήφιο θύμα του σε βιβλιοθήκη της βόρειας Ουαλίας, της έπιασε την κουβέντα και στη συνέχεια την έπεισε να πάνε για ποτό σε ξενοδοχείο, όπου και συνελήφθη από την αστυνομία.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική απόδειξη της ψύχωσης του. Στο παρελθόν, ο William είχε βιάσει μια 82χρονη, είχε παρενοχλήσει μια 84χρονη ενώ είχε επίσης προσπαθήσει να πάρει τον αριθμό μιας 92χρονης.

Όλα αυτά βέβαια είναι πταίσματα μπροστά στο βιασμό 84χρονης που τον οδήγησε στη φυλακή για 12 χρόνια. Παρά τις καταδίκες του, ο William δεν έβαλε μυαλό και η νέα του περιπέτεια θα του στοιχίσει 26 μήνες φυλάκιση.